Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
Hírlevél
Legjobb játékok, TOP 10 társasjáték
Társasjáték ajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Termék részletek


7 Wonders - angol kiadás

7 Wonders - angol kiadás - Onlinetársasjáték Webáruház
10 990 Ft
Nincs raktáron!

A 7 Csoda kártyás stratégiai játék, amelyben az ókori világ hét csodáját építhetjük fel - ám ebben a rendkívül pörgős, színes, ötletes civilizációs kártyajátékban a hét csoda megépítése csak az egyik útja a pontszerzésnek. Rengeteg izgalom, taktika és stratégia, egy mindössze félórás játékban. 

Angol nyelvű kiadás!

 • 7 csodában a játékosok egy-egy jól ismert ókori civilizáció vezetését veszik kezükbe, kártyáikon hadseregek, a kereskedelem, a tudomány és a kultúra vívmányai vannak.
  A csodák felépítése különböző előnyökkel jár.

  Választásaikkal azonban nem csak saját előnyszerzésüket kell szem előtt tartaniuk, hiszen a megmaradt kártyáikat minden körben át kell adniuk a szomszédos játékosnak.
  Minden hatalmi ágban másféleképpen gyűjthetünk győzelmi pontokat, és mindegyik segítségével megnyerhetjük a játékot, így igazán csak a saját stratégiai képességünkön múlik, hogy az adott helyzetben helyt tudunk-e állni feltörekvő ellenfeleinkkel szemben.

  Antoine Bauza játéka gyors, színes, és a számtalan kártyakombinációjának köszönhetően megunhatatlan stratégiai társasjáték.

 • Játékosok száma
  2-7
  Játékidő
  30-40 perc
  Gyártó/Forgalmazó
  Asmodee
  Cikkszám
  10122
Webáruház készítés