Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
Hírlevél
Legjobb játékok, TOP 10 társasjáték
Társasjáték ajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Termék részletek


Brainbox - Az első képeim

Brainbox - Az első képeim
3 590 Ft

A Brainbox - Első képeim segítségével a gyerekek felismerik és megnevezik a mindennapi élet során látott tárgyakat, játékos formában.

 • Ez a nagyszerű társasjáték egy igen egyszerű koncepción alapszik. Mindössze annyit kell tenned, hogy 10 másodpercig figyelsz egy kártyát, aztán megválaszolod a dobókocka segítségével kidobott kérdést.
  A Brainbox játékok népszerűek a gyerekek körében, valamint a családok és tanárok körében is, mert nemcsak remek szórakozás, hanem tanulás is egyben.

  BRAINBOX - ELSŐ KÉPEIM

  A BrainBox Képek társasjáték, az első a BrainBox sorozatban, amely segít a gyerekeknek felismerni és megnevezni a tárgyakat a ház körül, nyaraláskor, vagy a mindennapi életünkből.
  A játék lényege, hogy 10 másodpercig figyelni kell egy kártyát, majd a dobókocka segítségével kiválasztott kérdést kell megválaszolni. Helyes válaszért a kártya megtartható, a végén pedig az nyer, aki 5 vagy 10 perc után a legtöbb kártyát gyűjti össze. Ez az egyszerű játék minden korosztály számára könnyen érthető, többen vagy akár egyedül is játszható.
  A játék 70%-ban újrahasznosított papírból készül, az Egyesült Királyságban tervezték, nagyszerű szórakozás.

  Tudd meg, ki a legjobb BrainBox játékos a családban, lehet nem is az, akire gondolnál!

 • Cikkszám
  11351
Webáruház készítés